Recensies

Bij het kopen van een nieuw huis zijn wij op zoek gegaan naar iemand die ons hier en daar een beetje kon helpen met het inrichten van ons huis. Via Internet kwamen wij uit bij Miranda Timmer Interior Design & More. Bij de eerste afspraak hebben we een rondje door het huis gemaakt en tijdens dat rondje begon Miranda al wat ideeŽn naar voren te brengen wat evt. de mogelijkheden waren. Bij de tweede afspraak had Miranda alles mooi in kaart gebracht en schetsen gemaakt hoe het er evt. uit kon komen te zien. En daarnaast nog accessoires voor ons opgezocht wat mogelijk was om te combineren. Onze derde afspraak was een personal shopping in Den Bosch, samen met Miranda een ochtend op pad voor accessoires. Dit was voor Miranda ook de eerste keer, dus allemaal spannend! Maar we hadden een gezellige, geslaagde ochtend en kwamen met een goede voldoening thuis, super leuk! Twee weken na de shopping een afspraak gemaakt om het resultaat te bekijken! Ik kan alleen maar zeggen dat het voor ons een leuke ervaring was en het zeker aan te raden is zoín personal shopping, zeker voor mensen die net als mij toch een beetje hulp nodig hebben bij het inrichten van een huis!
Contactpersoon: N. Schuermans
Interieuradvies
Wij hebben Miranda Timmer gevraagd een maquette te maken van een denkbeeldig bedrijventerrein. Het doel was om onze intelligente software voor de beveiliging van gebouwen en terreinen met bewakingscameraís inzichtelijk te maken en te demonstreren. Daarvoor moest alles exact op schaal (1:100) worden uitgevoerd. Miranda heeft onze wensen goed vertaald en tijdens het proces van ontwerp, bouw en afwerking heeft ze ons steeds goed op de hoogte gehouden, zodat het eindproduct in overleg tot stand is gekomen. Op de beurs heeft de maquette veel aandacht getrokken en heeft onze beoogde doelstelling aan onze verwachting voldaan.
Contactpersoon: M. van Kersbergen
Maquettebouw
Wij hebben de begeleiding door Miranda als heel prettig ervaren. Miranda heeft over alles meegedacht, zowel over de kleuren als de indeling, waarbij grotendeels gebruik is gemaakt van onze bestaande meubels. Daarbij heeft ze een schitterende maquette gemaakt, zodat wij een heel goed beeld kregen van wat het uiteindelijk zou moeten worden. Over het uiteindelijke resultaat zijn we dan ook heel tevreden.
Contactpersoon: A. van Bergenhenegouwen
Interieurstyling
[1] - [2]