Recensies

Ik had een maquette nodig van een woning aan de Visserslaan 32 in Gorinchem. Ik was heel erg verrast door het eindresultaat. Miranda heeft er echt veel energie en creativiteit ingestoken. Ik vind de maquette echt geweldig goed gelukt!
Contactpersoon: W.J. Schols
Maquettebouw
Ik ben bij Miranda terecht gekomen via Marktplaats. Ik zocht een maquettebouwer voor mijn schoolopdracht. Ik ben namelijk helemaal niet goed in maquettes maken en vind het ook niet leuk om te doen. Miranda daarentegen is haar eigen bedrijfje hierin begonnen. Ik heb haar deze opdracht gegeven. De maquette kwam er veel beter uit, dan dat ik dat ooit zou kunnen presteren. En ze doet het ook nog voor een leuke prijs. Ik ben er hartstikke blij mee. Veel geluk Miranda!
Contactpersoon: I. Bosma
Maquettebouw
Voor mijn afstudeerproject aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, had ik een maquette nodig in de schaal 1:100. Na veel gezocht te hebben naar een maquette-
bouw(st)er kwam ik terecht bij Miranda via Marktplaats. Meteen vanaf het eerste gesprek toonde ze interesse in het project en dacht ze mee aan de uitvoering. Ze was ook erg flexibel met de korte levertijd en de prijsafspraak. Kortom, Miranda is een topper die haar vak verstaat en zich goed aan haar afspraken houdt.
Contactpersoon: B. Elaryf
Maquettebouw
[1] - [2]